29/06/2017 – - Ceramah Percuma Tentang Diabetes Di PCSH:- PCSH Reviewed by Perak BN on . Orang ramai berpeluang mengikuti ceramah percuma bagi membincangkan tentang Diabetes- Gejala, Sebab dan Perubatan yang dianjurkan oleh Hospital Pakar Komuniti P Orang ramai berpeluang mengikuti ceramah percuma bagi membincangkan tentang Diabetes- Gejala, Sebab dan Perubatan yang dianjurkan oleh Hospital Pakar Komuniti P Rating: 0
You Are Here: Home » Caring BN » 29/06/2017 – - Ceramah Percuma Tentang Diabetes Di PCSH:- PCSH

29/06/2017 – - Ceramah Percuma Tentang Diabetes Di PCSH:- PCSH

perakbn Ceramah Percuma Tentang Diabetes Di PCSHOrang ramai berpeluang mengikuti ceramah percuma bagi membincangkan tentang Diabetes- Gejala, Sebab dan Perubatan yang dianjurkan oleh Hospital Pakar Komuniti Perak (PCSH).

Menerusi kenyataannya hari ini, pihak hospital yang terletak di Jalan Raja Permaisuri Bainun akan mengadakan ceramah tersebut pada 1 Julai ini dengan penceramahnya oleh doktor pakar dalaman dan endokrin PCSH.

“Pakar pemakanan Rafidah akan berkongsi pengetahuan melalui tajuk beliau “Pemakanan dan Cara Hidup Yang Sihat”.

“Para peserta juga berpeluang mendapat Khidmat pemeriksaan tekanan darah, kandungan gula darah, index jisim badan dan kaunseling pemakanan secara percuma,” katanya.

Orang ramai yang ingin mendapatkan maklumat lanjut boleh menghubung KK Wong di talian 016-523 9000.

Copyright © Barisan Nasional Perak. All rights reserved.

Scroll to top